• 1 Konfucije
  Tko ne zna, a ne zna da ne zna, opasan je - izbjegavajte ga! Tko ne zna, a zna da ne zna, dijete je - naučite ga! Tko zna, a ne zna da zna, spava - probudite ga! Tko zna i zna da zna, mudar je - slijedite ga!
 • 2 Pablo Picasso
  Tko želi nešto naučiti, naći će način; tko ne želi, naći će izliku.
 • 3 Anatole France
  Obrazovanje se ne sastoji od toga koliko ste zapamtili ili koliko znate. Sastoji se od toga da razlikujete koliko znate, a koliko ne.
 • 4 Lucij Anej Seneka
  Ne učimo za školu nego za život
 • 5 Epoktet
  Priroda je čovjeku dala jedan jezik i dva uha da bi dvaput više slušao nego govorio
baner

Prijava

Vremenska prognoza

jextensions

NAŠE DOKTORICE STOMATOLOGIJE U POSJETU PRVAŠIĆIMA

24.ožujka 2022. godine u okviru obilježavanja Svjetskog dana oralnog zdravlja u našoj je školi održano veoma korisno druženje prvašića s našim doktoricama stomatologije Jasenkom Sremac i Marijom Rako.

Doktorice su naše najmlađe učenike poučavale pravilnoj njezi i održavanju zubića, ishrani važnoj za zdravlje zuba te važnosti redovitih posjeta stomatologu.

Na modelu usne šupljine i zubala demonstrirale su pravilan način pranja zubiju ,izvršile nekoliko kontrolnih pregleda, pokazale instrumente kojima se stomatolozi svakodnevno služe, a svi prvašići dobili su lijepe poklone i jabuku za zdrave i jake zube, što je izmamilo osmijeh na njihova lica.

Susret je prošao u ugodnoj atmosferi. Prvašići su slobodno postavljali pitanja doktoricama o svemu što ih zanima, a na kraju im zahvalili veselom pjesmicom.

Vrijednost ovakvih susreta je višestruka, kako u samoj edukaciji tako i u suzbijanju straha od zubara.

 

Zubari 1

zubar 2

zubar 3

zubar 4

zubar 5

zubar 6

zubar 7

zubar8

Copyright © 2022. OPENMINT Rights Reserved.


Facebook twitter flicker skype youtube digg