• 1 Konfucije
  Tko ne zna, a ne zna da ne zna, opasan je - izbjegavajte ga! Tko ne zna, a zna da ne zna, dijete je - naučite ga! Tko zna, a ne zna da zna, spava - probudite ga! Tko zna i zna da zna, mudar je - slijedite ga!
 • 2 Pablo Picasso
  Tko želi nešto naučiti, naći će način; tko ne želi, naći će izliku.
 • 3 Anatole France
  Obrazovanje se ne sastoji od toga koliko ste zapamtili ili koliko znate. Sastoji se od toga da razlikujete koliko znate, a koliko ne.
 • 4 Lucij Anej Seneka
  Ne učimo za školu nego za život
 • 5 Epoktet
  Priroda je čovjeku dala jedan jezik i dva uha da bi dvaput više slušao nego govorio
baner

Prijava

Vremenska prognoza

jextensions

Pismo učenicima

download

Dragi učenici!

Sretan vam početak nove školske godine!

Bit će to još jedno lijepo putovanje, ispunjeno mnogim uspomenama, stečenim novim znanjima i vještinama, novim i starim prijateljstvima.

Neka vam ljubav, razumijevanje, prijateljstvo, druženje, poštenje i međusobno uvažavanje budu važni poput nastavnih predmeta koje ćete izučavati. Radujem se svakom vašem uspjehu, uzornom vladanju, svakoj dobroj ocjeni koju će školski dnevnici s ponosom čuvati. Veselit će me svako novo naučeno slovo, broj, napisan i izrecitiran stih, naučena i odsvirana nota, otpjevana pjesmica, nacrtan šareni crtež ili uspješno riješeni matematički i informatički zadatak.

Posebno čestitam našim prvašićima koji, s najvećim uzbuđenjem sjedaju u školske klupe! Želim vam da u školu ulazite i iz nje se vraćate s osmijehom na licima!

Čestitam i roditeljima, sa željom da se ispune sva njihova očekivanja, te da se naša suradnja i timski rad nastave i u budućem periodu u interesu naše djece.

I na kraju, dragim kolegicama i kolegama,kao i ostalim djelatnicima naše škole, želim sretan novi početak.Neka vas prati zdravlje I svako dobro!

Nadam se da ćemo se svi potruditi biti oni oni koji će u svaki mladi život utkati najljepšu i najsjajniju nit koja će im osvjetljavati ponekad i neizvjesne životne puteve. Nit koja nikada ne blijedi, a zove se odgoj i obrazovanje.

                                                                                 Ravnateljica škole

                                                                                 Zorica Sentić

U Neumu, 5.rujna 2022.god.

Copyright © 2023. OPENMINT Rights Reserved.


Facebook twitter flicker skype youtube digg