• 1 Konfucije
  Tko ne zna, a ne zna da ne zna, opasan je - izbjegavajte ga! Tko ne zna, a zna da ne zna, dijete je - naučite ga! Tko zna, a ne zna da zna, spava - probudite ga! Tko zna i zna da zna, mudar je - slijedite ga!
 • 2 Pablo Picasso
  Tko želi nešto naučiti, naći će način; tko ne želi, naći će izliku.
 • 3 Anatole France
  Obrazovanje se ne sastoji od toga koliko ste zapamtili ili koliko znate. Sastoji se od toga da razlikujete koliko znate, a koliko ne.
 • 4 Lucij Anej Seneka
  Ne učimo za školu nego za život
 • 5 Epoktet
  Priroda je čovjeku dala jedan jezik i dva uha da bi dvaput više slušao nego govorio
baner

Prijava

Vremenska prognoza

jextensions

ANAMARIA MIŠKOVIĆ- DOBITNICA 1. NAGRADE LITERARNOG NATJEČAJA

IMG 20230112 WA0007

Anamaria Mišković, učenica 3.b razreda Osnovne škole Kardinala Stepinca osvojila je 1.nagradu za literarni natječaj u organizaciji Udruge Zdravo društvo Mostar, u kategoriji učenika od 1. do 5.razreda Bosne i Hercegovine.

Na zadanu temu natječaja „ Djeca su poseban dar, tako s njima postupajte“, Anamaria je napisala pjesmu pod nazivom: „Tata, digni me visoko“, a Povjerenstvo za odabir pristiglih radova, u mnoštvu prijavljenih pjesama i proznih tekstova,proglasilo ju je najboljim radom.

Čestitamo talentiranoj Anamariji i njezinoj učiteljici Aniti Krmek.

Neka joj ova nagrada bude poticaj za nastavak pisanja, a možda ćemo ju jednoga dana spominjati i kao početak jedne uspješne i značajne poetese neumskoga kraja, nadaleko poznatoga rasadnika brojnih talenata.

IMG 20230112 WA0008

IMG 20230112 WA0006

IMG 20230112 WA0005

Copyright © 2023. OPENMINT Rights Reserved.


Facebook twitter flicker skype youtube digg