• 1 Konfucije
  Tko ne zna, a ne zna da ne zna, opasan je - izbjegavajte ga! Tko ne zna, a zna da ne zna, dijete je - naučite ga! Tko zna, a ne zna da zna, spava - probudite ga! Tko zna i zna da zna, mudar je - slijedite ga!
 • 2 Pablo Picasso
  Tko želi nešto naučiti, naći će način; tko ne želi, naći će izliku.
 • 3 Anatole France
  Obrazovanje se ne sastoji od toga koliko ste zapamtili ili koliko znate. Sastoji se od toga da razlikujete koliko znate, a koliko ne.
 • 4 Lucij Anej Seneka
  Ne učimo za školu nego za život
 • 5 Epoktet
  Priroda je čovjeku dala jedan jezik i dva uha da bi dvaput više slušao nego govorio
baner

Prijava

Vremenska prognoza

jextensions

ODLIKAŠI OSNOVNE ŠKOLE NA PRIJAMU KOD NAČELNIKA OPĆINE

1.lipnja 2023. god. načelnik Općine Neum Dragan Jurković primio je učenike IX. razreda koji su sve razrede osnovne škole završili odličnim uspjehom i uzornim vladanjem.

U pratnji učenika bila je ravnateljica škole Zorica Sentić, pedagoginja Anđa Šutalo i razrednice IX.razreda Sandra Mustapić i Marijana Šimunović. 

Načelnik Jurković je istaknuo da je njihov uspjeh uspjeh i njihovih roditelja, nastavnika, profesora i cijele lokalne zajednice i da na to trebaju biti ponosni.

Čestitao im je na odličnim uspjesima te im poželio sreću u daljnjem školovanju. Za uspomenu na ovaj posjet i njihov uspjeh, načelnik im je uručio književna djela s posvetom.

 Nagrađeni su: Blanka Matuško, Petra Obradović, Natalija Mustapić, Ivana Menalo,Filipa Menalo,Patrik Mustapić, Jerko Matuško, Mia Putica, Filip Krmek, Fran Matić, Antonela Škobo i Antea Njavro.

hl 26915625598

MB5 5420 Edit scaled

blanka

petra

natalia

patrik

ivana

mia

antea

jerko

fran

filipa

filip

antonela

 
Copyright © 2023. OPENMINT Rights Reserved.


Facebook twitter flicker skype youtube digg